Efterlysninger - løse ender til min slægtshistorie.
Kan du hjælpe mig ?.

Så skriv til mig på

Jens Madsen (Uhrenfeldt).

Af historisk interesse efterlyses efterkommere.

Jens Madsen er født i Nørre Felding i 1856, har været soldat i Viborg, flytter til København omkring 1881, i 1892 bliver han gift i Galten Kirke ved Hadsten, med, Inger Marie Sørensen, datter af Gårdejer Søren Pedersen og Karen Marie Andersen, på Vinterslev Mark, Over-Hadsten,Sabro Herred.

Hans hustru Inger Marie dør i år 1900, Kvæsthusgade 5, København, ved folketælling på samme adresse i 1801 er noteret, at han havde 2. Børn, men de var ikke til stede. Samme år indgår han nyt Ægteskab med min Farmor Oline Kirstine Olsen (Han er dog ikke min Farfar) de fik ingen børn sammen. I år 1904 bliver de skilt og af skilsmissen fremgår det, at han havde et umyndigt barn, som blev opdraget hos, Søren Petersens enke i Hadsten. Findes der efterkommere med historisk interesse, har jeg en del oplysninger. Jens Madsen døde i København, fra Vognmagergade 17 i år 1913.

Jeg mangler denne bog:  Til top af side

En bog med titlen -DEN GAMLE KASERNE OG DENS BATAILLONER- ,af Morten Poulsen.Bogen omhandler, den gamle sølvgade kaserne i København og er udgivet af - Woels forlag (Cai M. Woel), København i år 1929. Har du denne bog, hører jeg meget gerne fra dig.

Thomas Poulsen min 2 x tipolde:

Løse ender: Thomas Poulsen er født i år 1775 i Vester Vedsted, gift i år 1807 med Margrethe Mortensdatter fra Gørdinge , i Ribe. Deres søn Morten Jensen Poulsen bliver også døbt i Ribe og flytter til Randers.Men hvor bliver Thomas Poulsen af ??? han var Møllersvend, jeg har kun fundet hans død i Randers, hvor han var druknet i fjorden i år 1837, hvor der står, at han var fader til Dreier Morten Jensen Poulsen, men ellers har han ikke opholdt sig i Randers, men hvor???.

Østergård i Maglebylille på Amager,Tårnby Sogn.  Til top af side

Ønsker kontakt med efterkommere efter Østergårds ejere Peter Frederik Nielsen og Emma Nielsen, født Buur, de fik 5. børn, nemlig, Poul f. 1878 Martha f. 1884, Anna f.1886, Niels Morten f.1889,Emma f. 1892,af historisk interesse.